Concurez doar cu mine însămi, încerc să fiu mai buna azi decât am fost ieri. Mă bucur că suntem tot mai mulți cei care oferim ”amintiri de calitate ” clienților noștri. Acum câțiva ani mă rugam de prietenii mei sa vină la  poze, să pot învăța și persevera. Acum fotografia de copii și familie a ajuns să fie căutată și oamenii să înțeleagă câtă valoare oferim și în sfârșit văd mulți colegi din țară care își apreciază munca și cer un preț corect pentru serviciile lor. Te saturi la un moment-dat să fii tratat fără respect și înveți că depinde de tine,  că respectul se câștigă.  Deși pare simplu, e mult mai multă muncă decât simpla apăsare a butonului declanșator.

Ce caut eu?

Caut o fată, o femeie, căreia îi place să lucreze cu copiii , să fie pasionată de fotografie,  să prezinte un portofoliu ( poate fi pe orice domeniu al fotografiei ) și să cunoască Lightroom și Photoshop la nivel mediu sau avansat.

Ce pretenții mai  am ? Să ai bun-simț și să fii dornică să înveți și să perseverezi.

Acest post ți se potrivește dacă nu dorești să treci prin tot stresul dezvoltării unei afaceri ci vrei siguranță și timp pentru tine.

Te aștept cu drag !