Hello !

Una din întrebările pe care le pun clienții înaintea sesiunii de familie e ” Cum ne îmbrăcăm pentru ședința foto? ” . Dacă nu pun ei această întrebare, întreb eu: ” Și cum v-ați gândit să vă îmbrăcați? ” , asta ca să mă asigur că fac o alegere bună. Alegerea ținutei e foarte importantă, dacă ne dorim ca rezultatul să fie pe măsura așteptărilor .

4 sfaturi utile în alegerea ținutei pentru ședința foto

O să vă dau câteva tipsuri pentru care să vă ajute să faceți o alegere cât mai bună pentru fotografiile voastre de familie. Mă adresez mămicilor, fiindcă ele dau tonul aici .

  1. Alege o piesă vestimentară care îți place foarte mult…poate fi a ta, a soțului sau a copilului. Folosește această piesă ca și punct de pornire și asortează restul hainelor în jurul ei.
  2. Nu îți fie frică să combini modele și culori ! E bine să mergi pe o culoare neutră cu accente în culori vii.
  3. Îmbracă-te în straturi și folosește piese de îmbrăcăminte texturate. Poți folosi piese ca : pulover, bluză tricotată, eșarfă, curea sau pălărie. Şi nu în ultimul rând…
  4. Ai grijă ca hainele să îţi vină bine, adică să nu fie nici prea strâmte, nici prea largi ( poţi întreba o prietenă, care să îţi dea un sfat sincer ) .

Mai jos vă dau câteva exemple care pot răspunde mai ușor la întrebarea: Cum ne îmbrăcăm pentru ședința foto? Locația pentru fotografii se alege în funcție de stilul și culorile ținutei. Spor la asortat !

Imbracamintea din timpul sedintei foto - exemplu
Cum ne îmbrăcăm pentru ședința foto - exemplu