CAKE SMASH2023-06-09T00:05:56+00:00

CAKE SMASH

MOMENTELE VESELE ȘI DULCI ALĂTURI DE COPILUL TĂU

Mai e puțin și copilul tău împlinește 1 anișor? Acum e momentul perfect pentru a programa o ședință foto Cake Smash. La această ședință foto vei putea alege tortul care îti este pe plac apoi împreună ne vom bucura de noua descoperire a copilașului: primul lui tort. În timp ce copilul tău se va distra și va gusta din tortul delicios eu ii voi face poze, asigurându-mă că îl voi surprinde în cele mai drăgălașe ipostaze. La final, după tort urmează și o băiță care de obicei e foarte apreciată de cei mici unde se vor mai face câteva poze.

Studioul foto din Arad este echipat cu toate necesare, astfel încât nu trebuie să îți faci griji pentru ținutele pe care le va purta copilașul sau pentru recuzită, pentru decor. Dacă îți dorești să il fotografiem pe micuțul tău în vreo ținută la care ți foarte mult se poate să vi cu hăinuțele voastre și vom putea lua cadre cu ținutele pe care le alegi.

Bucuria de pe chip, uimirea și toate celelalte reacții pe care le poate avea micuțul tău la aceasta ședință vor fura zâmbete și vor crea sentimente de nostalgie peste ani.

Abia aștept să ne vedem pentru a ne bucura împreună de drăgălășenia celui mic.

PENTRU ȘEDINȚE FOTO CAKE SMASH ÎN ARAD SAU TIMIȘOARA TE ROG SĂ MĂ CONTACTEZI.
MAI MULTE DETALII DESPRE ȘEDINȚĂ GASEȘTI ȘI PE PAGINA DE PREȚURI ȘEDINȚE FOTO

Go to Top