ÎNTREBĂRI FRECVENTE

CÂTEVA INFORMAȚII UTILE PE CARE E BINE SĂ LE ȘTII INAINTE DE A TE PREGĂTI PENTRU O ȘEDINȚĂ FOTO

Poți veni acasă la noi?

Da. Pentru toate ședințele foto se va discuta despre locația potrivită și locația preferată. Ședințele foto pot fi realizate și la tine acasă pentru o taxă suplimentară. Contacează-ne pentru informații legate de taxele de deplasare sau alte întrebări.

Aveți și mini sedințe foto?

Pe lângă ședințele foto obișnuite (găsiți mai multe detalii despre pachetele disponibile accesând pagina TIPURI DE ȘEDINȚE ȘI PREȚURI) oferim un număr exclusiv de ședințe speciale pe parcursul anului care sunt anunțate pe blog-ul nostru sau pe pagina de Facebook. Urmăriți-ne constant pentru a fi la curent cu toate informațiile și ofertele create pentru voi.

Oferiți Vouchere Cadou?

Da, oferim câte vouchere cadou vrei. Voucherele sunt cadoul ideal pentru cineva care și-a programat deja o ședință foto la Nadine Micle Photography sau pentru cei care doresc să investească în poze de calitate. Contacează-ne pentru detalii legate de prețuri, pentru a ridica Voucherul pe care dorești să îl faci cadou cuiva drag sau alte întrebări.

Poza cu mamica si fetita ei in rochite

Ce alte produse oferiți?

Pe lângă ședințele foto poți opta și pentru alte produse suplimentare. Oferim: albume, canvas-uri de diferite mărimi (tablouri pe pânză cu pozele preferate) și felicitări personalizate care pot fi trimise cuiva drag de sărbătorile de paște, crăciun sau alte evenimente speciale. Toate produsele sunt personalizate de către designer-ul nostru pentru ca rezultatul final să fie exact așa cum ți-l dorești. Pentru mai multe întrebări sau dacă dorești să programezi o ședință foto contactează-mă.

Ce ar trebui să port? cum ar trebui să mă pregătesc pentru ședința foto?

În momentul în care te decizi să programezi o ședință foto, vom programa și o ședință pregătitoare care este inclusă în pachet. La această întâlnire vom discuta toate detaliile legate de locația unde va avea loc ședința foto, ideile pe care le aveți pentru pozele pe care le vom face, cea mai bună ținută vestimentară care va completa ideile voastre și voi răspunde la toate întrebările pe care le aveți. Vom discuta și despre ce ar fi bine să aveți la voi și cum să vă pregătiți. Mai multe infomații găsiți și în articoloul Cum să te îmbraci pentru ședința foto. Sper să ne vedem curând la o ședință foto de familie sau poate voi face cunoștință cu un nou membru al familiei tale.

Care este cea mai potrivită perioadă pentru fotografiile de maternitate?

Recomandăm ca fotografiile de maternitate să fie programate atunci când sarcina se apropie de a 30-a săptamănă. Poți suna în al doi-lea trimestru pentru o rezervare.

Care este cea mai recomandată perioadă pentru ședințele foto cu nou-nascuti?

Perioada perfectă pentru a captura imagini superbe ale nou-născutului atunci când el doarme sau îl așezăm în poziții drăgălașe este între prima si a zecea zi de la naștere. Pentru ședințele foto cu nou născuți te rog să faci o programare în al doi-lea trimestru de sarcină. Fotografiem și bebeluși până la 12 săptămâni în ședința foto nou-născut lifestile! Nou născutul este așezat confortabil pe toată perioada ședinței foto.

Care este cea mai recomandată perioadă pentru ședințele foto cu bebeluși?

Cea mai potrivită perioadă pentru a fotografia bebelușul tău este între 6 și 9 luni. Majoritatea copilașilor încep să stea în funduleț începând cu luna a 6-a timp în care zambesc mult, le poți observa personalitatea și captura momente memorabile.

Când ar trebui să îmi fac o programare pentru o ședință foto de sărbători?

Pentru a primi fotografiile la timp în perioada sărbătorilor vă rugăm să faceți programările înainte de 31 octombrie. Nu vom garanta livrarea pozelor înainte de crăciun pentru persoanele care fac programările după data de 31.

Sunt mai bune pozele făcute în studio?

Depinde. Pozele făcute afară tind să fie mult mai naturale și variate pe când pozele făcute în studio par a fi mai formale. Copii si bebelușii sub 3 ani sunt mai puțin distrași când se află în studio de aceea este mai ușor să le captăm atenția spre cameră. Fotografiile de familie, fotografiile de maternitate sunt la fel de încântătoare în sudio cât și afară. Dacă vă gândiți la o ședinșă foto acasă la voi e bine de știut că lumina este foarte importantă. Dacă geamurile casei dumneavoastră nu sunt suficient de mari pentru a oferi o lumină naturală suficientă, atunci studio-ul ar fi o alegere mai potrivită.

Cum pot păstra pozele în format digital în sigurantă?

De îndată ce veți primi de la noi pozele în format digital, copiati-le pe mai multe dispozitive. Niciodată nu ai suficiente copii ale fotografiilor pentru a le păstra în siguranță. Păstrați fotografiile originale undeva în sigurată. Tablourile sunt rezistente, durabile și nu se decolorează în timp. Dacă se întâmplă să le stropiți, să se murdărească, majoritatea tablourilor pot fi curățate cu un material moale. Fotografiile printate sunt protejate de un spray special. De asemenea oferim asistență personalizată în ce privește păstrarea pozelor și a celorlate produse în siguranță pentru a ne asigura că te vei bucura de calitatea produselor pentru totdeauna.

DOREȘTI O ȘEDINȚA FOTO DE FAMILIE?

SUNT AICI PENTRU A FOTOGRAFIA MOMENTE UNICE DIN VIAȚA TA