fotograf arad

Pentru o femeie, să își aleagă ținuta de zi cu zi poate fi o provocare iar când vine vorba de ședințele de maternitate provocarea este și mai mare. Pozele de maternitate pot fi unele dintre cele mai frumoase și intime poze pe care le va face vreodata o femeie iar alegerea ținutei potrivite este un factor mai mult decat important.
Dacă ești în căutarea ținutei perfecte pentru ședința de maternitate, ți-am pregătit 6 idei care să-ți vină în ajutor.

1. Rochia Maxi

Aș putea să enumar multe motive pentru care această rochie este cea mai bună alegere pentru ședințele de maternitate dar mă voi axa doar pe câteva. Pentru început este foarte confortabilă, iar confortul este ceva necesar pentru o femeie gravidă, mai ales când o ședință durează o ora și ceva. Un alt motiv ar fi că arată extrem de bine pe corpul unei gravide și deasemenea îi evidențează burtica. Acoperă tot ceea ce nu vrei să se vadă dar poate fi pusă și în jurul burticii pentru a evidenția forma acesteia. In plus materialul volant arata uimitor in adierea vantului deoarece creeaza miscare in poza. Toate acestea fiind spuse nu poți da greș purtând o rochie maxi la ședință.

2. Cureaua

O metoda buna prin care sa îți accentuezi burtica este să porți o curea. Aceasta trebuie pusă deasuprea burticii creând o linie de talie care pune în evidență burtica.

3. Cromatica

Cum burtica ta este principala atracție a ședinței, nu lăsa ca altceva să atragă atenția. Poartă haine cu culori simple, fără imprimeuri și fără model. Dacă de pildă, vrei să adaugi puțină culoare sau niște ținute cu model, pune-l pe sotul tău să poarte așa ceva. Deasemenea poti adauga si niste accesori, un lantisor, o esarfa.

4. Haine strâmte

Dacă te simți confortabil purtând haine strâmte, nu ezita să-ți arați formele splendide pe care o gravidă le are.
În cazul ăsta optează pentru un body strâmt. Arată minunat pe corpul unei gravide deoarece pune în evidență formele acesteia. Și nu in ultimul rând fii mândră de aceste forme.

5. Gândește pe termen lung

De vreme ce vei păstra aceste poze pentru totdeauna să le arați copiilor si nepoțiilor poate, nu vei vrea să regreți că ai purtat ceva nepotrivit și să te întrebi ce a fost în capul tău când ai ales ținuta. De aceea este bine să alegi ceva simplu.
O alegere buna ar fi niste blugi , un maieu sau un top simplu și o pereche de cizme. Nu este nimic greșit în a alege ceva simplu. Pentru a putea “condimenta” puțin ținuta poți întotdeauna adăuga câteva accesorii cum ar fi niște bijuterii.

6. Să ai 2 ținute

Este bine să ai doua ținute pentru ședința de maternitate, una casual și una elegantă. Acest lucru nu doar că îți va oferi opțiuni când te vei hotărî care poze să le expui prin casă dar o să ai în același timp și fotografii mai variate.