Misiunea mea de a te ajuta să-ți păstrezi amintirile

Realizarea albumelor foto îmi aduce multă satisfacție. A devenit misiunea mea să îmi ajut clienții să înțeleagă importanța albumelor în care vor păstra amintirile pe care le vor arăta copiilor și nepoților.

În acesată eră digitală, mi-e teamă că lumea nu va mai ști cum este să stai jos și să răsfoiești un album, cu copilul în brațe sau alături de bunica, simțind acea textură.

În timpul ședinței foto îmi imaginez cum vor arăta fotografiile în album. Mă bucură gândul că pot contribui la realizarea unei scene din povestea familiei ce va fi transmisă din generație în gererație.

Importanța albumelor foto

Aș putea spune că jumătate din clienții care vor să programeze o ședință foto sau  să ia un pachet de botez, vor să le achiziționeze în format digital, fără album, să le poată distribui online, să se poată uita la ele pe calculator sau să le printeze. Dar aceste poze sunt îngropate în foldere pe hard drive și majoritatea oamenilor nu își fac copie de rezervă, iar hard driverele se pot strica și fotografiile se pierd. De obicei, majoritatea nu își printează pozele așa cum intenționează. Toți avem intenții bune dar viața devine prea aglomerată. O mare parte din clienți îmi spun că nici acum nu au un album de nuntă pentru că au cumpărat doar pozele digitale de la fotograf și nu au reușit să facă un album.

Mă îngrijorează faptul că generația actuală de copii nu va mai avea fotografii la care să se uite. Este o senzașie falsă de siguranță că fiecare moment al vieții lor este documentat. Dar, în realitate au o mulțime de fotografii digitale pe telefon sau calculator pe care, peste ani este posibil să nu le mai poată accesa.

Îi încurajez pe toți cei care citesc acest articol să-și printeze fotografiile și să le pună în albume pentru copiii lor acum, chiar și cele de pe telefon. Dacă ai fotografii realizate de profesioniști, te încurajez să îți faci album. Este o investiție care te va face să te simți fericit că ai făcut-o. Pe lângă asta, familia ta îți va mulțumi !