Alegerea ținutei pentru ședințele foto de Crăciun poate fi dificilă uneori dar este un pas cheie pentru reușita fotografiilor.  Ceea ce purtați influențează setarea tonului fotografiei, de aceea trebuie sa alegi înțelept.

 Pentru decorul nostru e bine să alegi ținute elegante dar merg și ținutele cozy .

Cozy înseamnă în primul rând lejer, așa că ar fi indicat să te orientezi spre croiuri ample, care nu constrâng corpul. În al doilea rând, materialele trebuie să fie cât mai plăcute la atingere, așadar îți recomandăm piese împletite din cașmir sau alte fire delicate. Nu în ultimul rând, cromatica este un element foarte important: nuanțele calde îți vor da un sentiment plăcut de căldură și de liniște. Bej, roz pastel, alb sau maro deschis sunt câteva din nuanțele care îți vor insufla un sentiment pozitiv. Alege-ți ținute cozy care te fac să zâmbești în fața oglinzii. 🙂

 

Dacă alegi ținute elegante pentru fotografiile de familie, ar fi bine ca toți membrii familiei să poarte cam aceleași culori, dar asortarea să nu fie identică.  Poți alege culoarea preferată sau stilul preferat și apoi să asortezi restul ținutelor după aceste criterii. Mai jos ai câteva idei.